Θεραπεία Ζεύγους

Είναι η λύση για κάθε σχέση;

Θεραπεία Ζεύγους

Είναι η λύση για κάθε σχέση;

H θεραπεία ζεύγους μπορεί να ωφελήσει κάθε ζευγάρι, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής, κουλτούρας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Είτε είσαστε ένα ικανοποιημένο ζευγάρι που απλώς αναζητά να έρθει πιο κοντά ή ένα ζευγάρι που βιώνει δυσκολίες όπως σεξουαλικά προβλήματα, συναισθηματική απομάκρυνση και προβλήματα επικοινωνίας η θεραπεία ζεύγους είναι η καταλληλότερη επιλογή. Προσφέρει στο ζευγάρι έναν ασφαλή και υποστηρικτικό χώρο ώστε να ανακαλύψετε μαζί και ο καθένας ξεχωριστά την πηγή των συναισθημάτων σας, να επιλύσετε τις διαφορές σας και να δυναμώσετε τη σχέση σας.

Η θεραπεία ζεύγους μεταξύ άλλων είναι κατάλληλη για ζητήματα όπως:

  • Συναισθηματική απομάκρυνση και προβλήματα στην επικοινωνία
  • Απιστία, ζήλεια και απώλεια εμπιστοσύνης
  • Διαφωνίες που σχετίζονται με την γονεϊκότητα, το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, ζητήματα οικονομικής φύσεως, εθισμούς κ.α.
  • Σεξουαλική απομάκρυνση, απώλεια ενδιαφέροντος

Η θεραπεία έχει διάρκεια 60 λεπτά και τα ραντεβού προγραμματίζονται σε εβδομαδιαία βάση. 

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά τηλεφωνικά.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!