Οικογενειακή θεραπεία

Είναι η βασιλική οδός για καλύτερες σχέσεις μέσα στην οικογένεια;

Οικογενειακή θεραπεία

η βασιλική οδός για καλύτερες σχέσεις μέσα στην οικογένεια;

Η οικογενειακή θεραπεία αντιμετωπίζει προβλήματα  που σχετίζονται με την οικογένεια, όπως για παράδειγμα δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ των μελών, η ανατροφή των παιδιών, συμπεριφορά ή προβλήματα των παιδιών, θέματα πένθους ή σοβαρής ασθένειας κάποιου μέλους της οικογένειας, αναπηρίες, ζητήματα που αφορούν τις μονογονεϊκές οικογένειες και τις οικογένειες των ομόφυλων ζευγαριών. Οικογενειακή θεραπεία πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία  ραντεβού των 60 λεπτών στα οποία συμμετέχουν οι γονείς με τα παιδιά τους ή ο ένας γονέας με τα παιδιά του.

Ελάτε με το παιδί σας και απολαύστε τα οφέλη της οικογενειακής θεραπείας.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά τηλεφωνικά.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!