Ατομική Ψυχοθεραπεία

Είναι κατάλληλη για όλους;

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Είναι κατάλληλη για όλους;

Η ατομική ψυχοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα διαταραχών, όπως οι Διαταραχές της διάθεσης (Κατάθλιψη, Διπολική Διαταραχή, Δυσθυμία κ.α.), Αγχώδεις διαταραχές (Κρίσεις πανικού, Αγοραφοβία, Ψυχαναγκαστική-Καταναγκαστική Διαταραχή, Ψυχοτραυματικό stress κ.α.), Διαταραχές στην πρόσληψη τροφής (Ανορεξία, Βουλιμία, Υπερφαγία), Διαταραχές που σχετίζονται με τις ουσίες (Εξαρτίσεις-Εθισμοί), Διαταραχές της προσωπικότητας, Σεξουαλικές διαταραχές, Διαταραχές της τρίτης ηλικίας, Σωματόμορφες και διασχιστικές διαταραχές.

Στην ατομική συνεδρία γίνεται διαχείριση και πιο «καθημερινών δυσκολιών» όπως διαζύγιο, προβλήματα στις σχέσεις, απώλεια εργασίας, χαμηλή αυτοεκτίμηση, θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την ανατροφή των παιδιών, πένθος, σοβαρές ασθένειες, αναπηρίες και θέματα που σχετίζονται με το σεξουαλικό προσανατολισμό.

Η ατομική ψυχοθεραπεία μπορεί να ωφελήσει τον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής, κουλτούρας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η διάρκεια είναι συνήθως 50 λεπτά και τα ραντεβού προγραμματίζονται σε εβδομαδιαία βάση.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά τηλεφωνικά.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!