Συμβουλευτική μέσω Skype

φέρνει «το δώρο» της ψυχοθεραπείας σε κάθε σπίτι

Συμβουλευτική μέσω Skype

Φέρνει «το δώρο» της ψυχοθεραπείας σε κάθε σπίτι

Η προσβασιμότητα στις Υπηρεσίες  ψυχικής υγείας αποτελεί αναγκαίο αγαθό για όλους μας. Για το λόγο αυτό η συμβουλευτική χωρίς τη φυσική παρουσία του θεραπευτή και του θεραπευόμενου στον ίδιο χώρο, αποτελεί μια αναγκαία προσθήκη στην «φαρέτρα» των θεραπευτικών εργαλείων και εξέλιξη των παρεχόμενων Υπηρεσιών μας με σκοπό την πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Επειδή πολλοί από εσάς, όπως  τα άτομα με αναπηρίες, οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών, οι Έλληνες κάτοικοι εξωτερικού, οι κάτοικοι «κλειστών» κοινωνιών όπου η επίσκεψη σε ψυχολόγο αποτελεί ταμπού, αδυνατείτε να επισκεφθείτε  ψυχολόγο, η ψυχοθεραπεία από το σπίτι  φέρνει την προσωπική σας εξέλιξη ένα «κλικ» πιο κοντά.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 50 λεπτά και τα ραντεβού πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά τηλεφωνικά.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!