Πένθος, απώλεια και ψυχική δυσφορία

Πένθος, απώλεια και ψυχική δυσφορία

Είναι φορές που νιώθεις θλίψη και αυτή η θλίψη διαρκεί, βαθαίνει και το έδαφος υποχωρεί κάτω από τα πόδια σου, ο ουρανός συννεφιάζει και στην ψυχή σου φωλιάζει η απόγνωση…..

Θα περάσει ποτέ;

Γιατί νιώθω έτσι;

Γιατί σε μένα;

και άλλα ερωτήματα γεμίζουν τη σκέψη σου….

Η ζωή είναι γεμάτη απώλειες, μικρές ή μεγάλες….

Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, ένας χωρισμός, η απώλεια της εργασίας, το γήρας, η ασθένεια, είναι μερικά παραδείγματα.

Σκέψου ότι δεν είσαι μόνος/η.

Μοιράσου το βάρος της απώλειας με τον διπλανό σου, συζήτησε για τη θλίψη σου με τους οικείους σου, ζήτησε βοήθεια όταν νιώσεις ότι τη χρειάζεσαι….

Το να ζητήσεις βοήθεια είναι το πρώτο βήμα για να βρεις τη λύση…..

 

Η επιλογή είναι στο χέρι σου…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά, τηλεφωνικά ή μέσω skype.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!