Πότε χρειάζομαι τη βοήθεια Ψυχολόγου

Πότε χρειάζομαι τη βοήθεια Ψυχολόγου

Πότε χρειάζομαι τη βοήθεια Ψυχολόγου;

Είναι μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς, αλλά η απάντησή της ίσως σας δυσκολέψει….

Στην πραγματικότητα η απάντηση μπορεί να βρεθεί κάνοντας στον εαυτό σας τις εξής δύο ερωτήσεις:

Ποιο είναι το επίπεδο λειτουργικότητάς μου & ποιο είναι το προσωπικό επίπεδο δυσφορίας μου;

Αν έχετε παρατηρήσει ότι δυσκολεύεστε να φέρετε εις πέρας δουλειές που άλλοτε τις κάνατε χωρίς καμία δυσκολία ή πλέον απολαμβάνετε λιγότερο δραστηριότητες ή εργασίες που παλιότερα σας ήταν ευχάριστες ίσως αυτό είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεστε βοήθεια…..

Ακόμη ίσως να αντιμετωπίζετε μια προσωπική δυσκολία -πένθος, χωρισμό, ανεργία κ.α.-  που είναι δικαιολογημένο να μην νιώθετε καλά.
Εσείς όμως μπορεί να βιώνετε ένα επίπεδο δυσφορίας σημαντικά υψηλότερο της δεδομένης συνθήκης, τότε η επίσκεψη σε έναν ειδικό θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητική.

Τέλος, είναι πιθανό κάποια στιγμή στη ζωής σας να νιώσετε ότι αντιμετωπίζετε ένα προσωπικό αδιέξοδο για θέματα επαγγελματικά, σχέσεων, γάμου, οικογένειας, παιδιών κ.α., που όσο και αν προσπαθείτε να σας είναι δύσκολο να βρείτε μια λύση.

Σε όλα αυτά και πολλά περισσότερα η επίσκεψη σε έναν ειδικό θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση για τη δεδομένη συνθήκη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά, τηλεφωνικά ή μέσω skype.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!