Κρίση Πανικού – με τα μάτια αυτού που τη βιώνει

Κρίση Πανικού – με τα μάτια αυτού που τη βιώνει

Είναι μια ακόμη συνηθισμένη μέρα για σένα…. 
Μπορεί να οδηγείς ή να κάθεσαι στη στάση του λεωφορείου, ίσως μόλις έχεις ξυπνήσει ή μόλις έφτασες στη δουλειά, μπορεί να είσαι στο γυμναστήριο ή να βλέπεις τηλεόραση στο σπίτι, ανεξάρτητα από το που είσαι και τι κάνεις……..  

Ξαφνικά αρχίζεις να ιδρώνεις….
Ανασαίνεις γρήγορα αλλά ο αέρας δε σου “φτάνει”….
Η καρδία σου πάει να “σπάσει”….
Μπορεί να ζαλίζεσαι ή να νιώθει πόνο στο στήθος…..

….Η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο σου….

Το κεφάλι σου πλημμυρίζει με σκέψεις, “τι μου συμβάνει, θα λιποθυμίσω, μήπως παθαίνω καρδιακό επεισόδιο;” 
Φοβάσαι ότι μπορεί να πεθάνεις ή ότι θα “τρελαθείς”, 
ο χρόνος κυλάει αργά και νιώθεις αβοήθητος……

Ξαφνικά όλο αυτό σταματάει….. η αναπνοή σου επανέρχεται στο φυσιολογικό της ρυθμό, η εφύδρωση σταματάει, έχεις τον έλεγχο του σώματός σου, όμως φοβάσαι….. 
Σκέφτεσαι τι σου συνέβει και ότι μπορεί να το ξαναπάθεις, αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να το σταματήσεις.

Οι σκέψεις αυτές σε κάνουν να χάνεις το κέφι σου, να μην απολαμβάνεις πράγματα που παλιότερα σε έκαναν χαρούμενο, φοβάσαι να εμπλακείς σε δραστηριότητες κατά τις οποίες αν ξανασυμβεί θα έρθεις σε δύσκολη θέση και θα ντραπείς. 

Το κρατάς μέσα σου ή το μοιράζεσαι με φίλους μα και πάλι δεν μπορείς να ησυχάσεις, τα συμπτώματα που ένιωσες ήταν τόσο έντονα που παραλύεις στη σκέψη ότι μπορεί να το ξαναπάθεις…. νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια….. αλλά δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σου την προσφέρει, ίσως να ντέπεσαι γι’ αυτό που σου συμβαίνει….

Ρώτησε έναν ειδικόαν είσαι καλά στη σωματική σου υγεία και τείνεις να εμφανίζεις παρόμοια “επεισόδια” περισσότερες από μία φορά στη ζωή σου τότε τα συμπτώματα που βιώνεις μπορεί να είναι προσβολές πανικού και η συμβολή ενός ειδικού ψυχικής υγείας θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Σε κάθε νέα προσπάθεια το πρώτο βήμα κάνει πάντα τη διαφορά. Μπορεί να νιώθεις φόβο, άγχος, απόγνωση ή βαθιά θλίψη και οποιαδήποτε προσπάθεια να σου φαίνεται μάταια. Ίσως έχεις ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν και δεν είδες τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως απλά δεν ξέρεις από που να ξετυλίξεις το κουβάρι  των «προβλημάτων» σου. Είμαι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου για 15’ λεπτά, τηλεφωνικά ή μέσω skype.

Δωρεάν 15’ συμβουλευτική συνεδρία

Δοκίμασε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου για 15′, μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για την δωρεάν συνεδρία σου.

 

Φόρμα Αίτησης

Όπως και εσύ έτσι πολλοί άλλοι πριν από εσένα το δοκίμασαν και πέτυχε. Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και έλα να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το θεραπευτικό σου πλάνο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η αλλαγή στη ζωή σου απέχει μόλις ένα «κλικ» από σένα. Κάνε μια δοκιμή το αξίζεις!